Ruud Versteeg

Ruud Versteeg

Ruud is een zanger die graag alles laat horen.

Beperkingen zijn er eigenlijk niet, staat voor alles open en als hij het nog niet kent probeert hij het mogelijk te maken. “Iedereen heeft zijn eigen voorkeur”, zegt hij altijd.

Als kind was hij altijd al met muziek bezig, zoals op familie feestjes zingen. Liedjes van Koos Alberts , André Hazes, Johnny Jordaan en Willy Alberti. Het Levenslied zit erin vanaf de paplepel.
Zo is ook de liefde voor soul, Motown en disco gekomen door die feestjes met vrienden en familie. Zingen, optreden en mensen vermaken kan deze zanger gewoon!!!
En hij doet het met alle ervaring en overgave die hij bezit!!!

Frans Halsema

Frans Halsema

De in Amsterdam geboren Frans Halsema , heeft zijn naam te danken aan achterneef en legendarische cabaretier , die op veel te vroege leeftijd is overleden. Echter is deze Frans Halsema springlevend , en al lang geen onbekende meer in het artiestenvak.
Via het populaire café van Peter Beense , waar Frans al ruim 20 jaar het publiek vermaakt met mooie ballades en de bekende meezingers , werd het succes in het land steeds groter.
Er werd gekozen voor een geheel eigen pad , waarin Frans op zoek ging naar zijn eigen sound , wat resulteerde in het prachtige album “Zo Nodig “ , en ook de laatst opgenomen cd/dvd deed het bijzonder goed , “pak jij maar je biezen “ werd door TV Oranje en Sterren.nl omgedoopt tot ballade van het jaar 2011.
Om kwaliteit te waarborgen word er veel tijd en aandacht besteed aan het maken van goede geluidsbanden en het juiste repertoire , voor het juiste entertainment gehalte. Frans zingt de sterren van de hemel , en maakt van ieder optreden één groot feest. Mede door zijn brede repertoire kan Frans goed inspelen op de wensen van de klant.

Inmiddels heeft Frans 7 singles , een album en een eigen cd/dvd op zijn naam staan, waarvan er 4 de top 40 hebben behaald , nu anno 2015 word er keihard gewerkt aan een nieuw album met 12 stukken , die mooi kunnen weerspiegelen wat Frans nog meer in zijn mars heeft.

Ernest

Ernest

Als enige kandidaat mocht Ernest in het seizoen 2014/2015 terugkomen in het programma Bloed, zweet en tranen van SBS6. Dit vooral om te laten zien dat hij in het seizoen 2013/2014 onterecht is weg gestuurd. Inmiddels heeft Ernest met veel succes opgetreden in de show en is Nederland overtuigd van de geweldige zang – capaciteiten van Ernest. Hij zingt met passie en gevoel en alles komt recht uit zijn hart. De single “Hoe kan ik van je houden” is op 27 februari 2015 opnieuw uitgebracht en is te downloaden via Itunes en via de bekende downloadportals.

Ernest heeft in het programma bewezen dat hij een geweldige zanger is.

Daarnaast heeft hij in zijn rijke carrière op diverse grote podia gestaan. Al vijf keer trad hij op tijdens het Jordaanfestival en in 2014 stond hij met de Toppers in de ArenA tijdens de jubileum editie van “Toppers in concert”.

Ernest staat op het punt van doorbreken in Nederland en heeft de handen ineengeslagen met BME Bookings.

Ronald

Ronald

Ronald Engel (artiestennaam: Ronald) is een rasechte Amsterdammer, geboren en getogen in de Jordaan. “Ik woonde om de hoek bij Café Bolle Jan en zat samen met René Froger op de lagere school, op dezelfde klas. We hadden veel gemeen: onze vaders waren muzikanten, dus zowel René als ik zaten al heel jong met een accordeon op schoot. Als kinderen speelden we zelfs accordeonduetten.”

Ronald moest wel: ”Mijn vader was accordeonist en mijn opa ook. Vroeger kon je met dat instrument in de Amsterdamse cafés je boterham verdienen. Ik heb voor de zekerheid toch maar een beroep geleerd: ik heb alle diploma’s voor elektricien, maar ben nooit in dat vak gestapt. Sinds mijn zeventiende zing ik en speel accordeon. Ik ben jaren op de schnabbeltoer gegaan, als accordeonist en zanger op bruiloften, partijen en zo.”

Voor zijn houvast besloot Ronald om ook als barkeeper te gaan werken in het café waar hij veel optrad: De Nieuwe Vaart, aan de Oosterburgergracht in Amsterdam. “De toenmalige kastelein zag mijn zangcarrière helemaal zitten. Samen met hem betaalde ik de opname van het door mezelf geschreven ‘Ik ben een transsexueel’. Dat hadden we zo afgesproken. We deelden samen de kosten en de baten zouden we samen opmaken. Toen we zelf binnen een week duizend singles hadden verkocht meldde zich een platenfirma. Nou, de plaat stond 20 weken nummer 1 in de Nederlandstalige hitparade en bereikte de top 10 van de Nederlandse Top 40. Van de opbrengst zijn we samen heel goed op vakantie geweest.”